• MV / BVP CERTIFICERINGEN
  • JARENLANGE ERVARING
  • SERVICE VAN A TOT Z
  • MILIEUBEWUST WERKEN

« Terug

Gekwalificeerde en gecertificeerde conserveerders in huis

Headerfoto_Cursus_Feijenoord.png07 sep

Door het succesvol volgen van het Train the painter programma heeft Straal- en Schildersbedrijf Feijenoord B.V. aantoonbaar gekwalificeerde en gecertificeerde conserveerders in huis. 

Train the painter

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Zo scholen wij ons onder andere regelmatig bij. Onlangs hebben wij de Train the painter cursus gevolgd. Deze cursus was opgedeeld in drie delen:

    1. Handmatig aanbrengen van verf
    2. Handmatig en machinaal voorbehandelen (stralen)
    3. Machinaal aanbrengen van verf (spuiten)

Tijdens de cursus kwam zowel theorie als praktijk aan de orde. De cursisten werden na de uitleg begeleidt in hun werkzaamheden.

De cursus voldoet aan de vereisten in SSPC ACS1 / NACE Nr. 13. Hiermee is ook voldaan aan de eisen die gesteld zijn in NORSOK M501 Rev 6 §10.2.2

Cursus Smolder Feijenoord Straal-en Schildersbedrijf

Aanvullend examen

De training is afgesloten met een aanvullend certificatie examen waardoor de conserveerders gecertificeerd zijn volgens SSPC SURFACE PREPARATION AND PAINT APPLICATION FOR POWER TOOL CLEANING OPERATIONS AND BRUSH AND ROLL PAINT APPLICATORS (C6).

 

Uw vraagstuk? Onze passie!

Met de nieuwe certificaten op zak is gaan wij geen uitdaging uit de weg. Met welk vraagstuk kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op! Meer weten over ons bedrijf? Kijk dan hier.

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven